Listings

Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Photo - For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen.
12 photos available

For rent: Stijlvol wonen in een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen.

Address: Berg 63D, 5671 CB Nuenen
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 2,000 m²
Liveable area 92 m²
Acceptance By 01 May 2020
€1,214.40 /mo

General

SFEERVOL WONEN IN EEN MONUMENTALE NOTARISWONING, NUENEN

Orentus biedt dit hoogwaardige 2-kamer appartement aan, gelegen op de eerste verdieping (2e woonlaag) van een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Het appartement wordt naar wens gemeubileerd/gestoffeerd verhuurd en is per 1 mei 2020 beschikbaar. Zeer zeker de moeite van een bezichtiging waard.

Voor meer informatie of ee... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1899
Status Available
Offered since 02 April 2020

Features

Offer
Reference number 05462
Asking price €1,214.40 per month
Deposit €1,500
Service costs €225 per month
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By 01 May 2020
Offered since 02 April 2020
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility Seniors
Construction period 1899
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 2,000 m²
Effective area 92 m²
Living area 74 m²
Content 280 m³
Surface area other inner rooms 2.13 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a skylight Yes

Definition

SFEERVOL WONEN IN EEN MONUMENTALE NOTARISWONING, NUENEN

Orentus biedt dit hoogwaardige 2-kamer appartement aan, gelegen op de eerste verdieping (2e woonlaag) van een monumentale notariswoning aan de rand van Nuenen. Het appartement wordt naar wens gemeubileerd/gestoffeerd verhuurd en is per 1 mei 2020 beschikbaar. Zeer zeker de moeite van een bezichtiging waard.

Voor meer informatie of een (vrijblijvende) bezichtiging stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@orentus.nl of belt u 040 - 84 86 756 of b.g.g. 06 - 52 54 76 16 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

De voormalige notariswoning uit 1899 is in 2013 verbouwd tot een stijlvolle villa met 6 huurappartementen. Het betreft hier een kleinschalig project . De appartementen zijn gemiddeld 50 tot 80 vierkante meter en zowel bestemd voor alleenstaande als echtparen. U kunt de nieuwe huurder zijn van een comfortabel eigen appartement en tevens gebruik maken van de stijlvol aangelegde gezamenlijke tuin van bijna 2.000 m2. Parkeren doet u uiteraard op eigen terrein.

De huiselijke sfeer is volledig behouden en daarnaast is de villa van alle gemakken voorzien. Naast de privacy van uw appartement kunt u er ook voor kiezen om uw medebewoners te ontmoeten in de gemeenschappelijke huiskamer. Hier wordt regelmatig samen gekookt en is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie en een praatje.

INDELING

Entree:
U betreedt de villa via de centrale voordeur, voorzien van een bellentableau. U ontvangt uw bezoek in stijl in een prachtige hal voorzien van een authentieke tegelvloer. De centrale hal biedt toegang tot de appartementen op de 1e en 2e woonlaag, de gemeenschappelijke woonkamer, bezoekers toiletruimte en de kelder (voor gezamenlijke opslag).

Entree appartement:

Met uitzondering van de badkamer is het volledige appartement voorzien van een stijlvolle parketvloer (visgraat motief). U betreedt het appartment via een ruime hal met garderobe. Via de hal bereikt u de slaapkamer en de woonkamer.

Woonkamer:

De L-vormige woonkamer is voorzien van grote gekantelde dakramen die veel licht bieden en de openslaande tuindeuren geven toegang tot het dakterras met uitzicht op de fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin.

Open keuken:

De hoogwaardige inbouwkeuken heeft een groot aanrechtblad met rvs spoelbak en mengkraan en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, inductie kookplaat met 2 zones, rvs afzuigkap, combi magnetron/oven en een koelkast met vriesvak.

Slaapkamer:

De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Badkamer:

Halfhoog betegelde badkamer voorzien van een praktische tegelvloer. Modern sanitair bestaande uit wastafel met spiegel en lichtarmatuur, ruime inloopdouche met regen/stort douche en handdouche (voorzien van thermostaatkraan) en een zwevend toilet met waterbesparingsknop. De aansluiting en afvoer van een eventuele wasmachine en wasdroger bevinden zich ook op de badkamer.

BIJZONDERHEDEN

- aanvaarding per1 mei 2020.
- servicekosten: E 225,- per maand (onder andere voor energievoorziening, internet, kabel TV, telefoon, onderhoud en schoonmaken gemeenschappelijke ruimten, glasbewassing etc.)
- huurperiode minimaal 3 maanden
- huisdieren in overleg
- inschrijven gemeente toegestaan
Close

Recently viewed