Listings

Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre Photo - For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre
17 photos available

For rent: Brederode 17, 5582 ZE Waalre

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 125 m²
Acceptance By 07 September 2020
€1,299 /mo

General

LUXE APPARTEMENT (2 slaapkamers), CENTRUM WAALRE

Orentus Vastgoed biedt u dit gestoffeerde instapklare 3-kamer appartement aan dat onderdeel uit maakt van het project Binnenhof. Dit appartement is ideaal voor senioren maar eigenlijk geschikt voor iedereen die fraai en meer dan comfortabel in het centrum van Waalre wil wonen. De naam Binnenhof verwijst naar het charmante groene hof met bomen... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 2010
Offered since 07 July 2020
Offered since 07 July 2020

Features

Offer
Reference number 05468
Asking price €1,299 per month
Deposit €1,299
Service costs €196.08 per month
Acceptance By 07 September 2020
Offered since 07 July 2020
Last updated 08 October 2020
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2010
Surfaces and content
Effective area 125 m²
Living area 58.7 m²
Content 315 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes

Description

LUXE APPARTEMENT (2 slaapkamers), CENTRUM WAALRE

Orentus Vastgoed biedt u dit gestoffeerde instapklare 3-kamer appartement aan dat onderdeel uit maakt van het project Binnenhof. Dit appartement is ideaal voor senioren maar eigenlijk geschikt voor iedereen die fraai en meer dan comfortabel in het centrum van Waalre wil wonen. De naam Binnenhof verwijst naar het charmante groene hof met bomen, hagen en struiken dat het hart vormt van deze nieuwe ontwikkeling. U profiteert van de rust die dit hof u gaat brengen. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging stuurt u bij voorkeur een e-mail naar info@orentus.nl. U kunt u ons ook bellen: 040 - 84 86 756 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 18.00 uur). Vraag naar Jeroen.

Op de hoek Maarten Trompstraat/Eindhovenseweg zijn 14 ruime, comfortabele huurappartementen gerealiseerd.De beveiligde entree ligt aan de Maarten Trompstraat. Het appartement heeft enerzijds uitzicht over de levendige Eindhovenseweg en anderzijds op de rust en het groen van de nieuwe wijk en het groen dat op het dak van de onderliggende commerciele ruimte wordt gerealiseerd.

INDELING BEGANE GROND

ENTREE
De centrale entree is voorzien van een bellentableau met intercom en videoverbinding. Hier bevinden zich ook de brievenbussen en de lift die u naar de vierde verdieping brengt.

PARKEERKELDER
In de parkeerkelder is een bij het appartement behorende parkeerplaats gereserveerd.

BERGING
Bij het appartement behorende afsluitbare ruime berging voorzien van licht en elektra.

VIERDE VERDIEPING

Via de lift bereikt u de voordeur van uw appartement dat gelegen is op de vierde verdieping. Het gehele appartment (met uizondering van de zogenaamde natte ruimten) is voorzien van een moderne laminaatvloer in een lichtgrijze kleurstelling. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk, evenals het plafond.

ENTREE
De voordeur is gelegen aan een gallerij met uitzicht over het Binnenhof. Via de centrale hal zijn alle ruimten bereikbaar.

Slaapkamer 1:
Gelegen aan de achterzijde.

Slaapkamer 2:
Gelegen aan de achterzijde.

Badkamer:
Luxe moderne badkamer voorzien van riant ligbad met handdouche en thermostaatkraan, inloopdouche voorzien van thermostaatkraan en wastafel met spiegel en mengkraan.
Stoffering: tegelvloer en wanden 3/4 hoog betegeld.

Toiletruimte:
Moderne toiletruimte voorzien van zwevend watercloset en fonteintje.
Stoffering: tegelvloer, wanden deels betegeld deels stucwerk. Plafond stucwerk.

Woonkamer:
Opvallende ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde (Eindhovenseweg) met daarin de open keuken. Openslaande tuindeuren bieden enerzijds toegang tot het ruime balkon en anderzijds veel lichtinval.

Keuken:
De keuken maakt deel uit van de woonkamer. Het betreft hier een moderne inbouwkeuken voorzien van een granieten aanrechtblad, rvs spoelbak en mengkraan. Verdere inrichting: 4-pits gaskookplaat met rvs afzuigkap, combi magnetron/oven, koelkast en vaatwasser.

Dakterras:
Groot dakterras op het Zuiden, met veel privacy en voorzien van terrastegels en hekwerk.

Waalre en omgeving:
Waalre is een woongemeenschap bij uitstek. Het dorp biedt prachtige, afwisselnde wijken waarin veel ruimte is voor groen. Waalre kent bovendien een bloeiend verenigingsleven en tal van voorzieningen op sociaal cultureel en sportief gebied. Voor winkelen kunt u bijvoorbeeld naar het nabijgelegen Eindhoven, maar Waalre heeft ook een eigen winkelaanbod dat rijk en gevarieerd is.

De ligging van Waalre is uniek: Eindhoven met haar HighTech Campus en alle voorzieningen om de hoek, maar toch is de natuur heel dichtbij (het dorp profileert zich niet voor niets als Waalre Groenfontein). Waalre beschikt over zes basisscholen en het voortgezet onderwijs gelegen in Veldhoven en Eindhovenis op slechts een kwartier fietsen.

BIJZONDERHEDEN

- Gelegen in het centrum van Waalre;
- Moderne, smaakvolle stoffering;
- Duurzaam gebouwd, energieklasse A en dus een laag energieverbruik.
- Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
- Ruime berging;
- Badkamer met ligbad en inloopdouche;
- Groot dakterras.
- Servicekosten bedragen € 196,08 per maand.

In centrum|Nabij de Hightech Campus|Nabij het Maxima Medisch Centrum|Nabij industrieterrein De Run|Nabij wandel en recreatiegebied|Nabij winkels en scholen
Close

Recently viewed